Sivut

torstai 30. tammikuuta 2014

Herääminen

Kolmisen kuukautta on vierähtänyt sitten viime postaukseni. Syynä on ollut puhdas väsymys. Talvisin en saa oikein mitään aikaiseksi. Jatkuva kylmyys ja pimeys tekevät minusta hyvin uneliaan ja laiskan, enkä tunnu saavan tarpeeksi energiaa tehdäkseni mitään. Mutta nyt  päivät  alkavat jo kirkastua ja (toivottavasti) lämmetä! Joten nyt kun olen saanut hieman uutta puhtia on kirjabloginkin aika saada osansa siitä.
Talvinen väsymykseni ei ole onneksi ulottunut lukemiseen asti ja olen onnistunut pitämään lukutahtiani yllä! En onnistunut viime vuonna pitämään tarkkaa lukua kuinka monta kirjaa luin, mutta jos onnistuin laskeskelemaan sinnepäinkään niin luku olisi päälle 100 kirjaa. Tämäkin vuosi on lähtenyt lukemisen kannalta hyvin käyntiin ja minulla on monen monta kirjaa arvosteltavani! Nyt pitää vain ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa hommiin!

Tähän loppuun haluasin kysäistä kirjavinkkejä.Genrellä, pituudella tai kirjoittajalla ei ole mitään väliä! Mikä tahansa kirja, joka on mielestänne lukemisen arvoinen :)

2 kommenttia:

Niina T. kirjoitti...

Suosittelen Hugh Howeyn Siiloa. Annoin sille 5/5 tähteä. Loistava dystopia. Uskon, että sinäkin varmasti pitäisit siitä.

Annami kirjoitti...

Bernard Beckettin Genesis. Se oli paras viime vuonna lukemani kirja.