Sivut

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

L.J. Smith: Vampyyripäiväkirjat 3 - Verivala

Verivala on tähän mennessä viimeisin suomennettu Vampyyripäiväkirja. Seuraavat osat Pimeä Piiri ja Uusi Aika: Suden Hetki ilmestyvät syksyllä.

Elena ei tiedä mitä tehdä. Stefan ja Damon ovat ajautuneet kamppailuun, jonka tavoitteena on saada Elena. Elena pelkää että taistelu päättyy jommankumman kuolemaan.

Veljesten on hetkeksi unohdettava kiistansa sillä Fell's Churchin veriset rikokset jatkuvat yhä. Joku tahtoo Elenalle ja tämän ystäville pahaa. Heidän pitää selvittää kuka on tämä Toinen Voima ja tuhota se.

Mielestäni tämä kirja oli taas kerran parempi kuin edellinen. Tässä kirjassa Elena unohtaa kaiken muun suojellakseen Fell's Churchia ja sen kaikkia asukkaita. Kirjassa selviää myös muita pikkuseikkoja, joita on ollu edellisissä kirjoissa. Se on itse asiassa aika hauskaa. Nimittäin kun on lukenut jonkun kohdan  edellisissä kirjoissa ei välttämättä tajua, että se on itse asiassa aika merkittävä.

Lukunäyte sivulta 55:
Joukku ihmisiä oli astunut ulos kirkosta, mutta he olivat pysähtyneet parkkipaikain reunalle riviin seisomaan. Vastassa heitä oli samansuuruinen joukku koiria.
  Näytti siltä kuin kaksi sotajoukkoa olisi asettunut riviin toisiaan vastaan. Aavemaisen näystä teki se, että kumpikaan joukkio ei hievahtanutkaan. Olisi kuin ihmiset olisivat olleet levottomuuden halvaannuttamia ja koirat odottaneet jotain tapahtuvaksi.

Otava 2011

4 kommenttia:

marjis kirjoitti...

Toi seuraava kirja on muuten tulossa jo tässä heinä- tai elokuussa! :)

Inka kirjoitti...

marjis: aa, kiitti :) mä sain sellasen käsityksen, että vasta syyskuussa :D

marjis kirjoitti...

Ne on tainneet aikaistaa sitä julkaisua, koska mäkin muistelin syyskuuta :D

marjis kirjoitti...

Hahhaa! Olen muuken lukenut jo nelosen! ;)